Concept: Huurwoningen Den Bosch & Huurwoning Eindhoven

Huurwoning Den Bosch en Huurwoningen Eindhoven heeft als doel voor woningaanbieders een platform te bieden voor hun aanbod en het de consument makkelijker te maken een geschikt huis te vinden in zijn/haar regio.

Huurwoning Den Bosch en Huurwoningen Eindhoven kan gezien worden als een presentatieplatform waarin relevante data uit veel verschillende bronnen in een optimale context wordt gepresenteerd.

De woningmarkt op internet is een uiterst competitieve markt geworden. Dit concept richt zich dan ook zeer specifiek op een regionaal gebied om zo de consument ten gunste te stellen.

Huurwoning Den Bosch en Huurwoning Eindhoven zijn tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen Househunting en Webwinkel Company. Waarbij Webwinkel Company verantwoordelijk is voor het design en de techniek.

Bent u zelf geinteresseerd om een soortgelijk concept in uw eigen regio op te zetten? Vraag ons naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Bekijk het concept: www.huurwoningendenbosch.nl of www.huurwoningeindhoven.nl

Heeft u vragen over ons werk voor dit concept?
Neem voor meer informatie contact met ons op via info@webwinkelcompany.nl of bel 0412 - 85 36 91.

Informatie

Heeft u een idee voor een online concept?

Vanwege onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren wanneer u zelf een nieuw internet concept goed op wil zetten en uit wil werken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en realiseren?

Internetbureau >>