Concept: Salsa Gids

Salsa Gids is het nieuwe mediaplatform op het gebied voor alles over salsa voor beginners tot aan de professionals.
Salsa Gids bevat onder andere uitgebreide informatie over feesten en evenementen, een portal met het doel om duidelijke, en actuele informatie te verstrekken over allerlei activiteiten op salsa & latin gebied.

Nieuws

De laatste rages en nieuws op het gebied van salsa wordt gepubliceerd in het nieuwsgedeelte van Salsa Gids. Gebruikers kunnen het nieuws eenvoudig door vertellen via Social Media als Twitter, Hyves en Facebook.

Arrangementen/Workshop

Naast uitgebreide informatie kunt u via Salsa Gids ook op zoek naar een salsa workshop voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid. Wij zoeken voor u de beste salsa dansschool in uw buurt voor uw gelegenheid, zodat u heerlijk kunt genieten van swingende salsa. Ook in combinatie met arrangementen geeft Salsa Gids uitgebreide informatie.

Dansschool informatie

Naast alle evenementen en feesten vind u op Salsa Gids informatie over de dansscholen die er zijn met daarbij de diverse stijlen die een dansschool aanbiedt en de manier waarop les gegeven wordt.

Vragen

Heeft u vragen over ons werk voor dit concept?
Neem voor meer informatie contact met ons op via info@webwinkelcompany.nl of bel 0412 - 85 36 91.

Informatie

Heeft u een idee voor een online concept?

Vanwege onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren wanneer u zelf een nieuw internet concept goed op wil zetten en uit wil werken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en realiseren?

Internetbureau >>