Concept: Sterrenroddels

Wat is Sterrenroddels?

Sterrenroddels is een internet concept welke informatie geeft met betrekking tot roddels over de sterren. Een ster is hierbij een bekende nationale of internationale persoon. Deze persoon is bekend binnen de maatschappij en zijn meestal mensen met een publiek beroep zoals politici, muzikanten, sporters of kunstenaars.

Sterrenroddels volgt deze sterren van binnen- en buitenland en deelt opvallende nieuwtjes hierover aan de lezer. Hierbij worden geruchten of privé-informatie verteld over bekende mensen. Dagelijks 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt actuele informatie over de sterren online gepubliceerd op www.sterrenroddels.nl.

Doelgroep

Voor iedereen, maar Sterrenroddels richt zich voornamelijk op een kerndoelgroep van 15 tot 40 jarige mannen en vrouwen.

Het doel van Sterrenroddels

Sterrenroddels creëert een nieuw online roddel(community) met exclusieve content voor een generatie die steeds slechter bereikt wordt door de traditionele media als kranten en/of tv. Sterrenroddels tracht binnen één jaar tijd zoveel bekendheid/publiciteit te genereren dat het zich kan concurreren met andere roddelbladen en online magazines.

Magazine

Na de lancering van de website Sterrenroddels.nl wordt er een magazine aan gekoppeld ter promotie van Sterrenroddels om zo de publiciteit te vergroten. De eerste opzet van het magazine is een introductie op Sterrenroddels. Dit eerste magazine zal bestaan uit ongeveer 20/25 pagina’s, waarbij het gesloten formaat A4 is.


Heeft u vragen over ons werk met betrekking tot Sterrenroddels?
Neem voor meer informatie contact met ons op via info@webwinkelcompany.nl of bel 0412 - 85 36 91.

Informatie

Heeft u een idee voor een online concept?

Vanwege onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren wanneer u zelf een nieuw internet concept goed op wil zetten en uit wil werken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en realiseren?

Internetbureau >>