Concept: Vacature.nu

Concept

WebwinkelCompany ontwikkelt voor het concept, identiteit en ontwerp van Vacature.nu; een nieuw vacatureplatform.

Vacature.nu is nieuw vacatureplatform voor werkzoekende en werkgevers. Door onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij een sterk merk creëren met kwalitatief aanbod, waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

Vacature.nu biedt de werkzoekende ruime mogelijkheden om de baan te vinden die bij hem of haar past. Naast dit biedt Vacature.nu ook advies en tips voor een succesvolle sollicitatie en meer informatie voor de weg naar een geslaagde carrière.

Bij het werkgevers gedeelte is er een betaalsysteem geintegreerd, waardoor werkgevers eenvoudig en direct vacatures kunnen aanschaffen. Hierbij zijn diverse betaalmogelijkheden beschikbaar.

De website is ontwikkeld vanuit het perspectief van de gebruiker. Dat betekent gebruiksvriendelijkheid, relevante content en gebruikersvriendelijke functionaliteiten. De vormgeving heeft een fris, open en toegankelijk karakter maar blijft duidelijk herkenbaar.

Vragen

Heeft u vragen over ons werk voor Vacature.nu?
Neem voor meer informatie contact met ons op via info@webwinkelcompany.nl of bel 0412 - 85 36 91.

Informatie

Heeft u een idee voor een online concept?

Vanwege onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren wanneer u zelf een nieuw internet concept goed op wil zetten en uit wil werken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en realiseren?

Internetbureau >>